lizard2.jpg

Klar til Kattens Uge

Uge 39 er Kattens Uge. I år sættes der fokus på det ansvarlige ejerskab - og FOKUS PÅ DYR bakker naturligvis op om den gode sag.

Kæledyr i julegave
Det er fristende at give kæledyr i julegave, men faktisk er julen det væste tidspunkt at byde et nyt familiemedlem velkommen. Giv et gavekort i stedet, så I kan hente kæledyret, når der er fred og ro til at give det en perfekt start i familien.

Klar til kæledyr
Kæledyr kan blive en kæmpe oplevelse - især i børnefamilier. Men vi skal vælge de rigtige, så det bliver livslange venskaber. FOKUS PÅ DYR har sammen med en række andre organisationer været med til at levere indhold til en kampagne, hvor man kan teste sig selv.

Er du klar til kæledyr? Test dig selv her

Klar

REGLER BØR GÆLDE FOR ALLE

I FOKUS - PÅ DYR har vi længe udleveret pasningsvejledninger og udbudt kurser til vores medlemmer (dyrehandlere) - så vi er meget tilfredse med, at der nu bliver strammet op i branchen. Til gengæld er vi ærgerlige over, at myndighedernes regler kun gælder for dyrehandlere. Supermarkederne kan fortsat lange foder over disken uden at have det mindste forstand på dyr... Og alle andre end dyrehandlere kan stadig sælge dyr uden at have forstand på dyrets behov - og UDEN at skulle udlevere pasningsvejledninger. Det kunne man måske leve med, hvis dyrehandlerne stod for det meste af handlen med dyr. Men det er langtfra tilfældet...

Dyrehandlerne sælger højest 20 % af de dyr, der bliver solgt - så hvem bekymrer sig om de sidste 80 % ?

 

 

Website by Buchs