underside-topfoto-placeholder5.jpg

Bliv medlem og få masser af fordele!

Som medlem af FOKUS PÅ DYR sender du et signal om, at du går ind for en kompetent og ansvarlig dyrehandlerbranche. Vi møder ofte kunder, der kun handler i butikker, der er medlem af FOKUS PÅ DYR. Der er kommet en øget fokus på kvalitet og dyreetik blandt forbrugerne – og vores gæt er, at den udvikling bliver forstærket i de kommende år. Vi ønsker i al ubeskedenhed verdens bedste dyrehandlerbranche - en succesrig branche, hvor du som dyrehandler kan drive din forretning på rimelige vilkår. 

Men der er også en lang række konkrete fordele, der fra første dag gør det til en god forretning for dig at melde dig ind.

Logo og plakater
Du modtager labels til din butiksindgang og plakater, der viser dine kunder, at du er medlem af en seriøs brancheforening, der tager dyrenes ve og vel alvorligt.

Erfaringsudveksling
Som medlem får du mulighed for at udveksle erfaringer med dyrehandlere i alle størrelser og i alle dele af Danmark, fx om optimering af salg eller forberedelse på besøg fra dyrepolitiet.

Vi bliver ofte kontaktet af myndigheder og medier for at kommentere på aktuelle sager. Det har taget mange år at nå dertil, men i dag er vi omsider blevet anerkendt i offentligheden som branchens talerør. Og med dig som medlem får vi endnu mere pondus til at kæmpe din og branchens sag.

Meld dig ind med det samme - klik her

Website by Buchs